Interne klok, fototas?, druilweer - Reisverslag uit Suwon, Zuid-Korea van Emiel & Maria Meijer-Bruineman - WaarBenJij.nu Interne klok, fototas?, druilweer - Reisverslag uit Suwon, Zuid-Korea van Emiel & Maria Meijer-Bruineman - WaarBenJij.nu

Interne klok, fototas?, druilweer

Door: Emiel & Maria

Blijf op de hoogte en volg Emiel & Maria

18 April 2023 | Zuid-Korea, Suwon

Dag 2 is aangebroken, maar onze interne klok is aardig van de wappie. De klok is is hier 7 uur vooruit gegaan, dus honger- en slaap krijgen op rare tijden en klaarwakker om 2:00 uur in de nacht.

Vanavond vroeger in het mandje en morgen weer fris op pad.

Het weer liet ons vandaag een Nederlands tintje zien. Regen en frisjes! Morgen wordt het 23 graden dus no worries.

De dagtrip werd het Korean Village, gelegen hier in Suwon. Mooie foto's met onze camera's...........uhhh schat, waar zijn de camera's? In de auto misschien?

Maar, auto dus leeg!!! AAAAAAHHHH langzaam begon de realisatie in te dalen.......vergeten uit de bagagebak IN het vliegtuig te halen.

OK, toch maar eerst naar de Village en straks de zoektocht starten.

De village ( het dorp, voor diegene die geen Koreaans spreken...hihi) was erg mooi. De metershoge gouden Boeddha spande de kroon. Tal van briefjes met wensen, geld op stenen kikkers en tal van lampionnen. Indrukwekkend!

De receptioniste van het hotel heeft haar best gedaan om onze fotorugzak te traceren. Dit door te meerdere malen te bellen en diverse websites te bezoeken. Helaas zonder resultaat.

Gelukkig vond mijn eigen Sherlock Holmes de juiste manier om achter de gevonden voorwerpen van Incheon vliegveld te komen en jawel daar stond de foto van onze fototas.

15 minuten na de omschrijvende mail gestuurd te hebben kwam het definitieve mailtje terug; U kunt hem op komen halen. Pffffffff

Morgenvroeg ga ik met enkele metero's richting Incheon, want ik wil mijn camera!

Meer gerust zijn we Suwon ingegaan en lekker rondgekeken in de deze hoofdstad van de provincie Gyeonggi do.Dit is de geboorte provincie van Maria.

Morgen meer avonturen van Sherlock en Watson in Zuid Korea.

• 18 April 2023 - 14:51

Adri En Frans :

Zijn het geen koffers die jullie kwijt zijn dan nu deze tas weer met een kapitale inhoud!!

Nu maar hopen dat het morgen goed in orde komt

Lekker slapen vannacht dan zijn jullie wel weer beter uitgerust.

• 18 April 2023 - 15:24

Judith :

Gelukkig gevonden! Slaap lekker straks

Emiel & Maria

Welkom bij ons reisdagboek! Een reis met twee emoties: 1. De terugkeer van mijn lieve vrouw Maria in haar geboorteland, waar smaken, geuren en (onbegrijpbare) taal in 1 woord genieten zal betekenen. 2. De ontdekking van een schitterend land, met mensen die zich kenmerken in behulpzaamheid, structuur en mobiel Met dit dagboek nemen wij jullie mee op onze reis. Verhalen, foto's en alle ins- en outs. Veel leesplezier! Maria en Emiel

Actief sinds 25 Juli 2022