Feyenoord, Bus, Bus en nog eens Bus, waterval - Reisverslag uit Jeju, Zuid-Korea van Emiel & Maria Meijer-Bruineman - WaarBenJij.nu Feyenoord, Bus, Bus en nog eens Bus, waterval - Reisverslag uit Jeju, Zuid-Korea van Emiel & Maria Meijer-Bruineman - WaarBenJij.nu

Feyenoord, Bus, Bus en nog eens Bus, waterval

Door: Emiel

Blijf op de hoogte en volg Emiel & Maria

01 Augustus 2022 | Zuid-Korea, Jeju

Dag Lezers,

Hoe kun je een titel beter beginnen (als inwoners van Rotterdam) met Feyenoord. Deze speelde hun laatste oefenwedstrijd tegen Osasuna (Spanje). In Nederland begon de wedstrijd om 17:00uur. In Korea (7 uur later) om 0:00uur. Biertje open, laptop aan en kijken! Helaas was om 2:00uur er geen vreugde, want er werd maar met vlagen OK gespeeld. Echter hoop is er altijd in een Feyenoord hart!

In de ochtend stond een bezoek aan een waterval op het programma. Deze staat op de lijst van Unesco, dus die moet gezien worden.

Noemenswaardig: Het is droog!!!!!!

Vol goede moed op lijn 600 gestapt om ruim 35 minuten naar de plaats van het vallende water te rijden.

In plaats van het vallend water, zagen wij opstijgende vliegtuigen. mmmmm Verkeerde richting van de bus gekozen. Ok! voordat allerlei opmerkingen gaan plaatsvinden......

이 버스는 이쪽으로 간다 . Dit zijn bijvoorbeeld de richting aanwijzingen waar wij dagelijks mee te maken krijgen. Tja, dan gaat het weleens mis.

Even heerlijk troostgerechten gegeten, terug naar lijn 600 en 1,5 uur naar die waterval. Kom nou! Unesco, dat moet je zien!

Een schitterende plek om een waterval te plaatsen. Dat vonden meer mensen, want het was er verreweg van rustig. Gelukkig hadden wij onze selfiestick en mijn camera-uitrusting bij! Bewijs moet er zijn natuurlijk!

Mooie foto's, koffie in onze mik en terug naar lijn 600 om 45 minuten terug te reizen.

En het is nog steeds droog!!

Lekker maaltje op de kamer gemaakt met een heerlijke rode wijn erbij!

Zuid-Korea je blijft ontzettend mooi. In alles wat het land te bieden heeft!

Maria en Emiel

Emiel & Maria

Welkom bij ons reisdagboek! Een reis met twee emoties: 1. De terugkeer van mijn lieve vrouw Maria in haar geboorteland, waar smaken, geuren en (onbegrijpbare) taal in 1 woord genieten zal betekenen. 2. De ontdekking van een schitterend land, met mensen die zich kenmerken in behulpzaamheid, structuur en mobiel Met dit dagboek nemen wij jullie mee op onze reis. Verhalen, foto's en alle ins- en outs. Veel leesplezier! Maria en Emiel

Actief sinds 25 Juli 2022